Sidrunhein
Sidrunhein on ürt, millel on terav tsitruseline maitse – seetõttu nimetataksegi seda sidrunheaks. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia köögis ja meditsiinilistel eesmärkidel üle kogu maailma. Samuti kasutatakse seda kõige sagedamini teedes ning kuivas vormis, olgu see siis pulber või tükid, on seda lihtne säilitada igapäevaseks või juhuslikuks kasutamiseks.
Kuivas vormis kasutatakse seda liha hõõrumiseks. See annab karri- ja hautistele erakordset sügavust ning on väga populaarne roogades, mis pärinevad Aasia mandrilt. Sidrunheina kasutamine linnuliha, liha, kala ja mereandide puhul lisab maitsetele hapukust. Aafrika riikides kasutatakse seda peamiselt teena. Õli ekstrakte kasutatakse toiduainete säilitamiseks.
Puhtus:
100% puhas, masinatega puhastatud, ei sisalda võõrkehi
Pakend:
20 kg polüpropüleenist kottides või paberkottides vastavalt soovile